Svar på offert inom 24 timmar
Exklusivt för företag
Alla priser exkl. moms

Hållbara produkter, förstärkta med stål.

Vi erbjuder nu SSAB Zero™, världens första stål utan fossila koldioxidutsläpp, i vår tillverkning. Detta steg framåt mot en grönare framtid innebär att vi använder stål gjort av återvunnet skrot, producerat med förnybar el och biogas. Genom detta val visar vi på Bjärnum Stålprodukter vårt stöd för hållbar utveckling och ett klimatsmart tillvägagångssätt. Vi är engagerade i att minska vår miljöpåverkan och fortsätta vårt arbete mot hållbarhet.

Från handling till förvandling

Från stålmöbler till framtidens varuhantering och legotillverkning – Bjärnums Stålprodukter AB är en drivkraft för innovation och hållbarhet sedan 1960-talet.

SSAB Zero™

Världens första stål utan fossila koldioxidutsläpp. Stål gjort av återvunnet skrot, producerat med förnybar el och biogas.

Hållbar utrustning

Vi använder maskiner som tåls att köras om och om igen, år efter år. Med trygga serviceavtal vet vi att våra maskiner fungerar nu och i framtiden.

Vi drivs med grön el

Vi är trygga med att all el som används hos oss kommer från förnyelsebara källor. Givetvis tar vi även ansvar för att optimera elbehovet i vår verksamhet.

Vi samlar på stämplar

Vi strävar efter att alltid leverera produkter av toppkvalitet. Med våra ISO-certifieringar kan du vara säker på att våra arbetssätt och produkter möter höga standarder, vilket innebär att du kan lita på deras kvalitet och prestanda.

Hållbarhet ligger oss varmt om hjärtat, och vi jobbar aktivt med att utveckla energieffektiva lösningar som tar hänsyn till miljön i alla delar av vår verksamhet.

Vi är specialister på att skapa anpassade lösningar inom varuhantering och legotillverkning som möter just dina behov. Genom att samarbeta med ledande aktörer inom olika branscher, ser vi till att leverera högkvalitativa produkter som bidrar till din framgång.

Varmt välkommen till Bjärnums Stålprodukter AB, där engagemang för kvalitet och hållbarhet driver oss framåt. Kontakta oss för att upptäcka hur vi kan bidra till ditt företags framgång och arbeta tillsammans för en grönare framtid.