Svar på offert inom 24 timmar
Exklusivt för företag
Alla priser exkl. moms

Stansning

Med en imponerande flotta av 10 excenterpressar, som har en kapacitet från 5 till 160 ton, har vi de verktyg och den erfarenhet som krävs för att möta en bred variation av stansningsbehov.

Vår utrustning är designad för att hantera allt från de lättaste till de mest krävande stansningsjobben, vilket ger oss flexibiliteten att anpassa oss efter dina specifika projektbehov. Oavsett om du behöver precision i små detaljer eller kraften att bearbeta tjockare material, har vi kapaciteten att leverera resultat av högsta kvalitet.

Låt oss hjälpa dig med ditt nästa projekt!

Med vår expertis inom konstruktion och prototyptillverkning, helt i egen regi, samarbetar vi nära med dig för att skapa den produkt du önskar. Vi är stolta över vår förmåga att erbjuda skräddarsydda lösningar och en service som överträffar dina förväntningar.

Hos Bjärnums Stålprodukter är vi dedikerade till att leverera produkter och tjänster som inte bara möter, utan överträffar dina förväntningar. Låt oss hjälpa dig att förverkliga dina idéer med vår expertis inom stansning.

Du hittar mina kontaktuppgifter här bredvid.

/Carina