Svar på offert inom 24 timmar
Exklusivt för företag
Alla priser exkl. moms

Svetsning

Hos oss finner du en imponerande svetskapacitet, både MIG- och TIG-svetsning, för att möta en mängd olika material- och konstruktionskrav. Med tre robotceller och tio manuella svetsarbetsplatser är vi utrustade för att hantera projekt av alla storlekar, från enkla till de mest komplexa och krävande uppgifterna.

Vi är experter på att arbeta med en rad olika material, stål, rostfritt stål och aluminium, vilket gör oss till en mångsidig partner för alla dina svetsbehov. Vår tekniska kompetens och flexibla produktionskapacitet gör det möjligt för oss att erbjuda anpassade lösningar som uppfyller specifika krav och högsta kvalitetsstandarder.

Låt oss hjälpa dig med ditt nästa projekt!

Med vår expertis inom konstruktion och prototyptillverkning, helt i egen regi, samarbetar vi nära med dig för att skapa den produkt du önskar. Vi är stolta över vår förmåga att erbjuda skräddarsydda lösningar och en service som överträffar dina förväntningar.

Hos Bjärnums Stålprodukter är vi dedikerade till att leverera produkter och tjänster som inte bara möter, utan överträffar dina förväntningar. Låt oss hjälpa dig att förverkliga dina idéer med vår expertis inom svetsning.

Du hittar mina kontaktuppgifter här bredvid.

/Carina