Svar på offert inom 24 timmar
Exklusivt för företag
Alla priser exkl. moms

Ytbehandling

Hos oss genomgår samtliga detaljer som ska pulverlackeras eller våtlackeras en noggrann förbehandling med järnfosfatering, en process som inte bara rengör ytan utan också förbättrar lackens vidhäftning och ger ett utmärkt korrosionsskydd.

Vi förstår vikten av att skydda dina produkter mot de tuffaste miljöerna, och vår järnfosfateringsprocess är en viktig del av den lösningen. Denna metod ger en stark och hållbar grund för både pulver- och våtlackering, vilket säkerställer att dina produkter inte bara ser bra ut utan också står emot korrosion över tid.

Utöver våra förstklassiga lackeringstjänster ombesörjer vi även tjänster inom el- och varmförzinkning. Denna tjänst utgör en ytterligare skyddsnivå för dina produkter, genom att applicera ett skyddande zinklager som effektivt motverkar rost och korrosion.

Låt oss hjälpa dig med ditt nästa projekt!

Med vår expertis inom konstruktion och prototyptillverkning, helt i egen regi, samarbetar vi nära med dig för att skapa den produkt du önskar. Vi är stolta över vår förmåga att erbjuda skräddarsydda lösningar och en service som överträffar dina förväntningar.

Hos Bjärnums Stålprodukter är vi dedikerade till att leverera produkter och tjänster som inte bara möter, utan överträffar dina förväntningar. Låt oss hjälpa dig att förverkliga dina idéer med vår expertis inom ytbehandling.

Du hittar mina kontaktuppgifter här bredvid.

/Carina