Svar på offert inom 24 timmar
Exklusivt för företag
Alla priser exkl. moms

Laserskärning

Vår laserskärningsteknik är av högsta klass, med två avancerade Bystronic planlasrar som säkerställer enastående precision och effektivitet. Dessa lasrar kan hantera plåtformat på upp till 3000 x 1500 mm, vilket gör att vi kan utföra projekt av olika storlekar och komplexitet.

Förutom planlaserskärning var vi först i Sverige med en rörlaser från Bystronic (Bystronic By Tube 130 3 kW). Denna toppmoderna utrustning kan skära både runda och rektangulära rör med en diameter upp till 130 mm och en godstjocklek på upp till 8 mm. Detta utökar våra möjligheter att erbjuda anpassade lösningar som möter dina unika behov.

Låt oss hjälpa dig med ditt nästa projekt!

Med vår expertis inom konstruktion och prototyptillverkning, helt i egen regi, samarbetar vi nära med dig för att skapa den produkt du önskar. Vi är stolta över vår förmåga att erbjuda skräddarsydda lösningar och en service som överträffar dina förväntningar.

Hos Bjärnums Stålprodukter är vi dedikerade till att leverera produkter och tjänster som inte bara möter, utan överträffar dina förväntningar. Låt oss hjälpa dig att förverkliga dina idéer med vår expertis inom laserskärning.

Du hittar mina kontaktuppgifter här bredvid.

/Carina